Adventi látogatás

Készült: 2014. november 25. kedd, 21:39

Ha elérkezik az advent, az csak egyet jelenthet a remény kis emberei számára: a hagyományos, egy hetes látogatást! Idén sem lesz ez másképp, hiszen immáron kilencedik alkalommal ismét 50 székely és csángó, illetve 50 délvidéki nehézsorsú és árva gyerek érkezik hozzánk.

A fiatalok családoknál lesznek elszállásolva Pesthidegkúton, és a pilisi térségben. A november 28-tól december 4-ig tartó látogatáson a vasárnapi családi nap kivételével – amikor a szállásadókkal tölthetik az időt –, igyekeztünk idén is a legszínesebb programokkal várni őket. Lesz élményfürdő, játszóház, állatkert, cirkusz, bobozás, akadályverseny, de még a Csodák Palotájába és a Tropicariumba is ellátogathatnak a nehéz sorsúak, hogy ismét egy maradandó élménnyel gazdagodjanak év közben is.

 

 A nyári szervezéseink – a Szövetség az életért tábor, a lengyelországi zarándoklat és az István, a király rockopera – mellett nagyon fontosnak tartjuk, hogy a fényt, amit akkor adunk, az egész évben életben tartsuk. Bár ilyenkor csak 100 fiatalt tudunk vendégül látni, a szeretet ünnepe előtt kivitt karácsonyi ajándékokkal – a cipősdoboz-akciónk keretében – az összes remény kis emberének szeretnénk ajándékot tenni a fa alá.

Számlaszám: CIB Bank 10702143-68290074-51100005

Székhely: 2023 Dunabogdány, Szent Donát utca 7/2.